Referencer

HVAD SIGER ANDRE OM MLIVING?

”Når jeg fortæller og Mary lytter, føler jeg mig forstået, accepteret og bekræftet. Mary får mig til at føle stor anerkendelse af mig som menneske. Hun spørger ind til problemstillingen og får mig selv til at finde løsningsmuligheder. Mary holder fast i den røde tråd og guider mig sikkert hen af stien med alle dens buer og småsten. ”

– Heidi, klient

 

Utroligt hvad et kaffemøde i skoven kan føre til . Glad for at jeg sagde ja. Der er power i den direktør.”

– Kim Lindenskov, Iværksætter (2BEMORE) og sparringspartner

 

”Det er fantastisk hvad Mary gør for de mennesker der er omkring hende, både privat og arbejdsmæssigt. Mary arbejder på at fremelske godheden i os mennesker ”

– Tanja, deltager til foredrag

 

”Mary er fantastisk til at skabe netværk. Hun gør det hele tiden og gør det for alle. De sidste 6 jobs jeg har haft har Mary skaffet ”

– Simon Wada Klaris, foredragsholder og golftræner (Golf Ingeniøren)

 

”Hvor er jeg glad for denne workshop, jeg vidste slet ikke det var det jeg havde brug for ”

– Brian, deltager i trivselsworkshop

 

For et par år siden,oplevede jeg en periode i livet ,hvor jeg var tynget af sorg. Årsagen var et samlivs ophør efter 6 års. Jeg var i en tilstand af raseri , selvbebrejdelse og chok . Jeg kendte Mary fra et tidligere kollegialt samspil, jeg vidste at hun var god at tale med. Mary kunne mærke , at jeg havde det skidt ,hun tilbød mig en samtale. Mary er god til at lytte , sætte sig i ens position , og ”mærke”hvor man er, hun afstemmer sig følelsesmæssigt meget godt . Mary var god til , at jeg fik fokus rettet på alle de gode ting i livet jeg stadig havde ”til gode” samt de ting jeg havde opnået. Mary fik mig ud af ”ynkeligheden” og fik mig til at indse , at en lukket dør , betyder at en anden dør kan åbnes. Jeg fik ca 6 måneder efter samtalen en dejlig ny kæreste. Jeg giver Mary mine varmeste anbefalinger , og ved at hun er i stand til at hjælpe rigtig mange mennesker.”

– John, klient

“Som mentor, for min svigerdatter, har Mary ydet en fantastisk hjælp, således at de udfordringer der var, blev løst på en særdeles tilfredsstillende måde. Man mærkede tydeligt, at Mary viste stor personlig interesse, hvilket bl.a. kom til udtryk i at hun lyttede, viste stor forståelse for de problemstillinger der var, hjalp med praktiske løsninger og ikke mindst altid stod til rådighed. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med hende.”

 – Anita, pårørende til en klient

 

“Mary er min BS , hun hjælper mig med at skille tingene ad, og hun er der når det brænder sammen for mig.”

– Rikke, klient

 

“Mliving genfinder glimtet i øjet på den ledige. Mary er en fantastisk person til at få det enkelte menneske til at føle sig set, hørt og forstået.
Hun hjælper med de udfordringer, der ofte ligger i vejen for, at den ledige har kræfter og overskud til at få gjort noget ved jobsituationen.
Jeg er meget glad for at kende Mary og hendes grundprincip er helt klart: Pay it forward…”

– Annette Spicker, Indehaver (SpickerSpicker)

 

 

Vi har gennemført tilfredshedsmålinger på de workshops Mary har afholdt , og kan konstatere , at alle deltagerne har været særdeles tilfredse med med forløbene, og har fået et udbytte der har flyttet dem . Det er vores opfattelse, at de borgere der er meget uafklarede og som har eksistentielle barrierer kan profilere af dette forløb. Vi har på denne baggrund valgt at købe yderligere 4 workshops med afvikling i 2014”

– Ole H. Christensen, Afdelingsleder Jobcenter Ikast -Brande

 

“Muligheder/energi.

Tænk hvis vi vores ønsker kan få
men vi tænker, de er umulige at nå.
Der er tanker i hovedet, vi skal ha’ vendt
og en masse energi, tilbage ha’ sendt.
Der er store muligheder i os alle
men vores øjne, er blevet lidt smalle.
Det kan være svært at få gnisten tilbage
og blive noget af den store kage.
Vi er positivt på vej
selv om det kan være sej.
Jeg tror på vi målet vil nå
og alle et dejligt liv kan få.”

– Gurli, en deltager blev inspireret i løbet af workshoppen og skrev dette digt