Profil

MLIVING blev grundlagt i sommeren  2014, udfra Mary’s ønske og passion for at mennesker lykkes. Mary brænder for personlig investering gennem coaching og mediation.

MLIVINGs mision er at motivere og inspirere mennesker som oplever udfordringer i hverdagen. Ethvert menneske kommer ud for en problemstilling de skal have støtte til, at kunne håndtere.

Så uanset om det er i dit arbejdsliv, familieliv eller andre relationer du har problemer, så kan MLIVING give dig motivationen og værktøjerne til at løse dette.

Sammen skaber vi en forandring!

 

Mit navn er Mary Elisabeth Holm jeg er født og opvokset på en gård på Samsø.

Jeg er uddannet pædagog og mediator og har arbejdet med mennesker hele mit liv. Jeg har forvandlet min smerte til at blive min styrke, baseret på egne erfaringer, tager jeg dig i hånden og leder dig mod en positiv forandring.

Jeg er inspireret af filmen Pay It Forward. Der handler om at Give det videre, at gøre en forskel for andre mennesker.

Ligesom jeg er blevet hjulpet gennem livet, ønsker jeg også at hjælpe andre.

Gennem mine foredrag og workshops og trivselssamtaler ønsker jeg at inspirere og motivere mennesker.

Alle mine foredrag er baseret på egne erfaringer, smerter og håb og en hård rejse gennem livet, men også en smuk rejse med sejre og succes. , således møder jeg dig med dine evner, drømme og ønsker for hvordan dit liv skal være.

Vi har det alle i os, kimen til succes, men nogen gange mangler vi bare en hånd.

Book mine foredrag, hør hvordan jeg lykkes med at blive en ihærdig iværksætter, en professionel netværker, og mere glad for livet og lad mig være den hånd der rækker ud og guider dig imod mere glæde, bedre trivsel og succes i dit liv.

Mit ynglingscitat: ”If you can dream it, you can do it!” – Walt Disney.

Så hvad drømmer du om?