Listen to the heart

Eventyrligt Event på Heart

Event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi søsætter vores første Event hvor vi præsenterer det vildeste team ,der sprænger alle grænser, og giver den en på opleveren. Der deles ud af helt fantastiske historier, lige fra bjergløb til manddomsprøven, over til den dovne energi, og det fede Danmark, hvor der siges fuuuuuk til Janteloven .Vi præsenterer sportsfolk, forfattere og foredragsholdere, dette er dagen, du bare ikke ønsker at gå glip af.

Heart blev indviet i ´09. Det er tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Hol, og udstiller kunst fra hele verden. Heart er i sig selv et bygningskunstværd. Derfor er der heller ingen tvivl om, det er der vi ønsker at sparke døren ind, og mærke en verden fyldt med eventyr og fantastiske oplevelser, som er udlevet af mennesker, vi har mødt på vores vej.

Nu har du chancen, for at opleve en bid af deres historie, blive inspireret – motiveret, og måske ligefrem rørt.

Præsentation af vores super team :

Thomas Grønnemark :Forfatter og foredragsholder .

“Doven Energi – hvordan klog dovenskab giver dig arbejdsglæde , stjernestunder og plads til at nyde livet. Det lyder måske som et liv i sofaen , men Thomas Grønnemark har fundet opskriften på langvarig energi. Som verdensmester i indkast, europaamester i stafetløb, professionel bobslædekører og meget andet fortæller Thomas på underholdende vis om to af : ” De dovne principper, hvordan du kan ” lade andre gøre arbejdet “og ” hjælpe , når du orker det “. Glæd dig til at få ny viden, gode historier og enkle værktøjer. ”

Jens Gadgaard og Co  Foredragsholder , triatlon .

Fra fed til Norseman – der siger :” Fuuuuk Janteloven, og jeg er pisse go`”

Han sætter fokus på fedme og sport og har blikket rettet mod motion, og er selv startet ” helt fra bunden ” med overvægt , og kæmpet sig af med 75 kg fedt.

.Desuden er han ophavsmand til motionscykelløbet uden tidstagning, og gratis deltagelse ” Kyst til Kyst “, Vejle- Vejers d 10 juni .

Maria Bonne :Ultraløber/ Ekstremløber , sygeplejerske.

Hun begyndte at løbe i 2008 som alle andre med 5 km – og hun husker det som mega hårdt , hun blev grebet af det og distancerne blev længere. Hun har efterhånden deltaget i mange spændende løb, både i ind og udlandet . Hendes hidtidige største løbeeventyr var deltagelsen i Marathon des Sables i april 2016. Et etapeløb i Saharra over 257 km med fuld oppakning- en rejse ud af comfortzonen på den fede måde.

Peter Knudsen : Foredragsholder, tømrer.

Han er bedre kendt som tømreren fra Manddomsprøven. Han er så meget mand at han kunne mærke at sit liv var ” var blevet sat på hold ” , og var klar over , at den eneste der kunne gøre noget ved det – var Peter Knudsen – fantastisk . Kom og hør hvorfor han meldte sig til programmet . hvad skete der egentlig ude på øen , og hvad har han personligt fået ud af det .

Læs mere og køb billetter her: http://www.tikko.dk/event/eventyrligt-event-paa-heart-1711/

Julemandens Pitstop

Julemandens Pitstop

Gratis julearrangement for udsatte familier Søndag d.2 . december 2018 kl. 11-16. Tag dine børn med i skoven og giv dem en […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.