Iværksætterhistorien om MLIVING

mliving-history

 

Dette er historien om, hvordan man kan komme fra bunden til toppen.

Hør hvordan jeg arbejdede mig fra ledig pædagog til at skabe mit eget konsulentfirma, og blev til en ihærdig og kreativ forretningskvinde. Min passion for at mennesker lykkes endte med at jeg skabte mit eget hjertebarn MLIVING.

Dette foredrag omhandler business start up uden det store budget, hvordan man håndterer skat og moms, opbygning af et stort netværk, og ikke mindst gå efter sine drømme.

Vi hører hele tiden om netværk og hvor vigtigt det er, men historien om MLIVING er et bevis på, hvordan netværk kan hjælpe dig videre mod noget, i dette tilfælde handler det om at reparere mennesker og social ansvarlighed.

Book dette foredrag og få gode tips til hvordan du kan skabe et større netværk, og ikke mindst hvordan du bruger dit netværk.

Varighed: 1,5 time med plads til spørgsmål.